Een Bruiloft DJ naar uw hart ❤️


Jouw huwelijk moet de mooiste dag van je leven worden. Het feest zal een verpletterende indruk achter laten en onuitwisbaar in je gedachten blijven.

Een bruiloftsfeest is pas echt compleet met de beste muziek. En daar begint vaak het probleem.

dj bruiloftsfeest

De bruiloft van je leven

Hoe maak je jullie trouwdag uniek en muzikaal tegelijk? Door het inhuren van een goede dj met perfecte show voor jullie huwelijksfeest.

Als allround dj maak ik op de mooiste dag van jullie leven graag een swingend feest.

Mijn missie: er moeten meer swingende bruiloften komen!Van Classics tot de muziek van nu

Of je nu op je 20e of op je 60e trouwt, dit doe je met de liefde van je leven. Deze dag moet dan ook muzikaal heel bijzonder zijn. Jullie feest wordt  helemaal perfect., Daar sta ik wat muziek en show betreft garant voor.

De classics van toen kunnen gecombineerd worden met de beste muziek van nu. Dans mee op muziek uit verschillende jaren en stijlen.

Wat dacht je van Rock & Roll, Latin, Disco, Boys & Girls-bands, stevige Rock, Happy Hard-Core of een een heerlijk blokje 'Foute Hits'?

Laat je moves de vrije loop op een vloeiende mix van stijlen, want dansmuziek die bij jouw bruiloft past haalt het bruidspaar en de gasten naar de dansvloer en zorgt dat ze daar blijven. Waarom DJ Big Blender als jullie bruiloft dj?

 ✔ Professionele apparatuur en Stijlvolle dj booth

 ✔ Altijd voorbespreking en persoonlijk contact van begin tot eind

 ✔ Iedereen op de dansvloer door de gevarieerde muziekkeuze

 ✔ Door zijn vlotte draai- en mixstijl kun je lekker door...door...door dansen

 ✔ Verzoekplaten zijn welkom

  Vervangende dj bij ziekte

  Alles prijzen inclusief, dus geen verrassingen achteraf

Huur een dj voor je trouwfeest

Een bruiloft zonder dj is geen echte bruiloft. De interactie tussen dj en publiek is belangrijk, het zorgt ervoor dat zelfs de meest verlegen personen nog over de streep gehaald kunnen worden.

Muzikale wensen kunnen kenbaar gemaakt worden en er is ruimte voor verzoeknummers. Een saaie bruiloft is niet aan mij besteed, samen maken we er een onvergetelijk feest van.2 september 2016 - Trouwfeest Jan & Jeroen: Landgoed Klarenbeek


Een aantal weken geleden heeft DJ Big Blender op ons huwelijksfeest gedraaid. 

Na een leuk voorgesprek voor hem gekozen. Een uitgebreide vragenlijst in moeten vullen zodat hij de muziek-keus perfect aan kon passen aan onze wensen.Communicatie van begin tot einde makkelijk, duidelijk en snel. Kortom, dankzij Almar een super avondfeest gehad en 100% aan te bevelen!

Lees hier alle beoordelingenUit je dak met classics van toen en muziek van nu

Veel aanstaande bruidsparen maken zich zorgen over de kosten van de dj voor hun bruiloft. Niet nodig. Een swingend feest hoeft namelijk helemaal niet heel duur te zijn.

Al vanaf €624,- (incl.) ben ik voor jullie bruiloft met de DJ Show Gold beschikbaar. Ik richt mij op het publiek, want die moeten zich thuis voelen op het feest. Een rustige en romantische openingsdans of gelijk het dak eraf? Rustig beginnen en het volume gedurende de avond open draaien? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

  Twijfel niet langer over de muzikale invulling van jullie bruiloft

  Allround dj die de classics van toen tot de moderne muziek van nu draait

  Perfecte mix en muziekstijl die past bij het feest en het publiek

  Professioneel en toch betaalbaar21 augustus 2015 - Trouwfeest in Theater te Zwolle


"Beste Almar, (nogmaals) heel erg bedankt voor het draaien afgelopen vrijdag op onze bruiloft in The Young Ones.

Het was echt super, we hebben genoten! Ondanks dat er veel mensen buiten zaten vanwege het lekker warme weer, werd er toch nog volop gefeest en gedanst binnen. Erg leuk!!

Hartelijke groeten, Tim en Monica"

Lees hier alle beoordelingen

28 mei 2016 - Bruiloft in Het Achterhuis op Urk


Goedemorgen Almar,  Complimenten hoe jij op Urk, iedereen op de dansvloer hebt gekregen! Wat een ongelooflijk spetterend feest!!! Echt mega gezellig.

Lees hier alle beoordelingen
© 2019 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: 6IGGjoeojIKKgY+KhI2GjI2axoaE@nospam

empty