Professionele DJ Inhuren

Voor welke gelegenheid zoek jij een dj?

Een DJ inhuren is de slimste keuze om jouw feest te laten slagen. Want met de sfeer van de muziek bepaal je immers een groot deel van de stemming. Of het nu gaat om een bruiloftsfeest een verjaardag, een bedrijfsborrel of een themafeest DJ Big Blender is de perfecte allround dj die je kunt inhuren voor jouw evenement of feest.

Je boekt Allround DJ Big Blender rechtstreeks bij de bron, dus er zitten geen onnodige schakels tussen. Hierdoor kan er perfect voldaan worden aan al jouw wensen en kunnen we samen zorgen voor een perfect feest. Wat voor party je ook wilt organiseren en waarom, één ding is zeker: je hebt muziek nodig.

Echter, een DJ huren doe je niet zomaar. Je wilt er wel zeker van zijn dat het klikt en de dj begrijpt wat je in gedachten hebt. Of het klikt, daar kom je alleen na een kennismakingsgesprek achter, maar door zijn ruime ervaring in de afgelopen jaren kun je DJ Big Blender met een gerust hart inhuren voor allerlei soorten feestjes.Ja, ik wil DJ Big Blender boeken:

  Als Allround Bruiloft DJ

Als verjaardagsfeest dj

 Als Special Mix dj voor disco of (jaren 80 of 90) thema-feesten

Als dj voor een bedrijfsfeest

Als jaren 80 en 90 deejay voor diverse soorten feesten

 En last, but not least als Lounge dj voor borrels, wijnproeverijen en food festivalsDJ Big Blender: een (feest) DJ voor elke gelegenheid


> Bruiloft dj

Geen dag zo speciaal als je bruiloft. En daar hoort natuurlijk bijzondere muziek bij. Gedraaid door een allround dj die de muzikale wensen van het bruidspaar perfect weet te vertalen in een onvergetelijke, swingende bruiloft.


logo trouwen dj overijssel bruiloftmuziek

Recensie: Trouwfeest in Zwolle

"We hebben DJ Big Blender ons trouwfeest in Zwolle laten verzorgen. We hadden al goede verhalen gehoord, maar het resultaat overtrof zelfs onze hoge  verwachtingen!! Door de ruime ervaring van Almar met trouwfeestjes liep alles van de voorbereidingen tot en met het feest zeer soepel en duidelijk. De muziek is afwisselend, lekker dansbaar en herkenbaar voor iedereen. Wat een top dj.

Speelt in op het publiek en is van alle markten thuis! Een echte sfeermaker!! Zelfs mijn vader van 83 ging los en tevens al onze vrienden. We kregen ook vele complimenten voor de dj.

Ik kan dan niet anders dan hem op alle fronten 5 sterren te geven."

John & Linda (7 februari 2019)

Ga naar alle beoordelingen DJ Verjaardagsfeest

Je wordt 40 of 50 jaar? Het zijn mijlpalen in je leven. Dat moet gevierd worden! Een dj boeken voor je verjaardagsfeest? Met DJ BIG Blender aan de draaitafel is een knallend dansfeest verzekerd. "Van Abba tot ZZ-Top, het hele muzikale alfabet is aan mij besteed."Recensie: Verjaardagsfeest (50 jaar) in Bussloo

"Geweldige muziek uit de jaren 80 gedraaid door DJ Blender op mijn discofeest bij het Hof van Bussloo, wat een topavond!"

Marijke via Facebook (dec. 19)

Ga naar alle beoordelingen> Dance Classics Mix dj

Back to the disco. Tijdens een spetterende disco dansavond, komen al die herinneringen weer boven van die dansavonden van weleer.
 > DJ Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest wordt pas echt gezellig als er ook muziek wordt gedraaid. Dat laat je over aan een professionele dj die niet alleen zorgt voor een aantrekkelijk muzikaal menu, maar ook het feest of evenement aanstuurt.90s dj we love oldskool

> Jaren 80 en 90 DJ

DJ Big Blender gooit de grootste hits uit de jaren 80 en 90 in de blender en tovert een heerlijke nostalgische danscocktail te voorschijn. Dat wordt swingen geblazen! Voor de echte old-skool liefhebbers ga ik met alle plezier ook terug tot de jaren 70 met desnoods nog een lekkere Rock & Roller uit de jaren 60.> Lounge dj

Dj d'Almar creëert een luxe laid-back soundtrack voor jouw exclusieve evenement. De jazzy sounds en sunny grooves maken je tuinfeest, wijnproeverij of zakenborrel extra stijlvol.


Waarom DJ Big Blender boeken?

 ✔ Allround DJ voor diverse stijlen

 ✔ Feesten van groot tot klein en veel extra mogelijkheden door samenwerking verhuurbedrijven

 ✔ Duidelijkheid welke DJ je krijgt

 ✔ Persoonlijk contact met de dj zelf

 ✔ Geen tussenpersonen, direct boeken bij de bron

 ✔ Professionele apparatuur en Stijlvolle dj booth

 ✔ Uitstekende recensies!

 ✔ Altijd voorbespreking en persoonlijk contact van begin tot eind

 ✔ Iedereen op de dansvloer door de gevarieerde muziekkeuze

 ✔ Door zijn vlotte draai- en mixstijl kun je lekker door...door...door dansen

 ✔ Verzoekplaten zijn welkom

  Vervangende dj bij ziekte

  Alles prijzen inclusief, dus geen verrassingen achteraf© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: 546JgYing42FjoCFi4KJg4KVyYmL@nospam

empty