Beoordelingen via Google Mijn BedrijfBeoordelingen 2016Gemiddeld beoordelen klanten mij over 2016 met een cijfer 9,4!2 september 2016 - Trouwfeest Jan & Jeroen: Landgoed Klarenbeek


Een aantal weken geleden heeft DJ Big Blender op ons huwelijksfeest gedraaid

Na een leuk voorgesprek voor hem gekozen.

Een uitgebreide vragenlijst in moeten vullen zodat hij de muziek-keus perfect aan kon passen aan onze wensen.
Communicatie van begin tot einde makkelijk, duidelijk en snel.
Kortom, dankzij Almar een super avondfeest gehad en 100% aan te bevelen!


21 mei 2016 - Jubileum avond in Dalfsen


"We zijn absoluut zeer tevreden dat we jou als dj hebben genomen! De achtergrondmuziek die aan het begin van de avond werd gespeeld was niet altijd van de playlist, maar verder wel prima.

Het geluidsnivo hield je prima binnen de grenzen en ondanks dat we het niet verwachten werd er later zelfs ook nog goed gedanst. Je krijgt een dikke 8!"


15 april 2016 - Huwelijksfeest M&L in Partycentrum Coelenhage, Wezep


Voor onze bruiloft hebben we DJ Big Blender geboekt. Dit was een groot succes! We hadden een combinatie met een saxofonist die op een groot aantal nummers mee speelde. Dit was fantastisch! Van vele gasten kregen we erg positieve reacties over deze combinatie.
Zeer professioneel. Er wordt goed ingespeeld op de behoefte van zowel het bruidspaar als het publiek. De DJ-booth gaf een feestelijke sfeer en nodigde uit om op de dansvloer te komen.
Kortom, een aanrader om een goed feest te organiseren!


19 november 2016 - Vaste opdrachtgever Rob Rijsman (VWBusje.com)


Zeer fijne en bekwame DJ, ik werk al een paar jaar met hem tot volle tevredenheid, altijd alles netjes verzorgd en heeft een geweldige muziek collectie, wat de gelegenheid ook is Almar weet er een super invulling aan te geven , echt een topper !3 september 2016 - Swingend Verjaardagsfeest (50 jaar)


Het was een super geslaagd feest. Goede kwaliteit muziek en leuke licht accessoires. Daarbij kreeg de dj iedereen de dansvloer op. Mijn eigen verzoek nummers werden gedraaid, maar ook zeker die van mijn gasten. Daarnaast kwamen verrassende nummers voorbij, die goed aansloten op de sfeer van de avond. Dj Blender is zeker een aanrader voor een feestavond.


28 mei 2016 - Bruiloft in Het Achterhuis op Urk


Goedemorgen Almar,  Complimenten hoe jij op Urk, iedereen op de dansvloer hebt gekregen! Wat een ongelooflijk spetterend feest!!! Echt mega gezellig.14 mei 2016 - Koperen Bruiloft - Bathmen


Wat een feest!!

We kijken echt met een hele grote glimlach terug op ons zeer geslaagde feest. Dit komt zéker mede door de muziek! Hier hebben wij veel goede reactie op gekregen. Als ook de enorm leuke sfeermakers- de licht palen- noem ik het maar even, prachtig!


Beoordelingen 2015Gemiddeld beoordelen klanten mij over 2015 met een cijfer 9,2!18 september 2015 - 50e verjaardag in De Bierton, Zwolle


"Ik heb ’s avonds op 18 september een onvergetelijk feest gehad op mijn 50ste verjaardag. Enorm gezellig mede dankzij de door jou gedraaide muziek. Je hebt perfect ingespeeld op mijn wensen van jaren 80-90. De avond rustig begonnen en mooi in tempo opgebouwd. Sinds 15 jaar ook zelf op de dansvloer gestaan (wie had dat gedacht). Op een mooi moment van de avond het nummer van mij en mijn vrouw gedraaid.

Ook het niveau van het geluid was perfect niet te hard zodat er aan de bar ook nog met elkaar gesproken kon worden. Nogmaals bedankt voor het meewerken aan een voor mij onvergetelijke avond!"


12 juni 2015 - Trouwfeest in Auberge ‘t Asje te Dalfsen


"Het was een fantastisch feest waar we allebei alleen maar positief op terug kijken! Het geluid/volume was goed.

Je hebt uitstekend ingespeeld op het publiek waardoor het een heel gezellige sfeer kreeg. Er werd veel gedanst op de nummers die je draaide. Onze verzoeknummers zijn aan het begin gedraaid (was ook ons verzoek), en aan het eind ter afsluiting nog een keer (op je eigen initiatief), Dat zorgde voor een fijne sfeer bij het eind van het feest, wat het plaatje compleet maakte. 

Je krijgt van ons een dikke 9 voor het optreden."


28 maart 2015 - Verrassings-optreden verjaardag, Het Hof Zaltbommel


"Hallo Almar, Wij waren zeker tevreden over de muziek op zaterdag de 28e. Zeker met zo'n kleine groep is het best lastig om dit te doen. Er is leuk gevarieerd gedraaid en ook van de gasten hoorden wij positieve reactie"

14 november 2015 - Jubileumfeest in De Franse School (Hattem)


DJ Big Blender heeft op een heerlijke manier op ons feest in de Franse School in Hattem de muziek verzorgd. Hij luistert naar wensen, voelt de sfeer aan en mixt hier zijn eigen smaak en kennis van de muziek doorheen. Nogmaals onze hartelijke dank!

Fam. Post. 


24 september 2015 - Vaste opdrachtgever FEESD.nl


Werk regelmatig samen met DJ BIG BLENDER! Het is altijd een duidelijke, snelle en prettige samenwerking. Ontzettend betrouwbaar en natuurlijk ..heel belangrijk.. een uitstekende DJ! Wessel Bottenberg van FEESD


21 augustus 2015 - Trouwfeest in Theater te Zwolle


"Beste Almar, (nogmaals) heel erg bedankt voor het draaien afgelopen vrijdag op onze bruiloft in The Young Ones.

Het was echt super, we hebben genoten! Ondanks dat er veel mensen buiten zaten vanwege het lekker warme weer, werd er toch nog volop gefeest en gedanst binnen. Erg leuk!!

Hartelijke groeten, Tim en Monica"


1 mei 2015 - Trouwfeest in Van der Valk te Zwolle


"Dankzij DJ Big Blender is ons bruiloftsfeest een super avond geworden! 

De wensen die wij tijdens het prettige kennismakingsgesprek en in de vragenlijst hebben aangegeven heeft hij ook echt in acht genomen. Het was een goede balans tussen lekker swingen en ook nog gezellig met elkaar kunnen kletsen, precies zoals wij het wilden! Onze gast waren ook erg enthousiast, over de kwaliteit van zowel de show (booth, verlichting etc.) als de muziek en de verrassing van een saxofoniste!

Kortom, we hebben onze bruiloft af kunnen sluiten met een geweldige muzikale avond!"21 maart 2015 - Helga Beltman over DJ Big Blender met Saxogirl


"Op zaterdag 21 maart was ik aanwezig bij het alom bekende Generations Classic Party in de Bierton. De hele avond swingen op geweldige "oude" dance classics. Er werd leuke gevarieerde muziek gedraaid en de avond had een leuk sfeertje en er heerste een vrolijke stemming.

In de kleine zaal waar DJ Big Blender draaide trad ook Saxogirl op. Dit was een erg leuke aanvulling. Eens een keer wat anders. Wat ik met name leuk vind van dit soort avonden is dat er leuke old skool muziek gedraaid wordt. De volgende keer zijn we zeker weer van de partij!!"


21 maart 2015 - Erik Nak over DJ Big Blender met Saxogirl @ Generation Classics Party


"Een waar discospektakel met goede DJ’s. Vooral DJ Big Blender kreeg de dansers goed in beweging. Hierdoor kwam het feest goed op gang. Op een gegeven moment hoorde ik een saxofoon. Dit bleek tot mijn verbazing een live act te zijn van een dame, Saxogirl genaamd. Ze speelde in combinatie met  DJ Big Blender.

Een mooie dame en een coole DJ. Wat wil je nog meer. Echt gaaf zo’n verrassende duo-act. Geeft toch een extra dimensie aan een feestavond zo’n live act. Tegen één uur met de muziek nog in onze oren op het fietsje naar huis. Het was een heerlijke disco-avond!"
© 2023 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: zKWiqqOMqKaupauuoKmiqKm+4qKg@nospam

empty