​“Goedkope DJ?" Denk nog eens na..

Een goedkope dj huren versus een betaalbare en goede dj

Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen, maar je hebt toch wel meer criteria voor een drive-in-show met een dj dan prijs alleen?...

Jij wilt toch NIET het risico lopen dat je bruiloft- of verjaardagsfeest uitloopt op een drama door:

  • ‘te harde muziek’
  • ‘slecht geluid’
  • ‘een dj die .. alleen maar voor zichzelf draait’
  • ‘die zichzelf teveel op de voorgrond zet’
  • ‘niet goed kan inspelen op de wensen van het publiek’
  • ‘die de sfeer niet goed aanvoelt en niet de juiste muziekkeuze hanteert.’
  • etc, etc

 

Neem je Big Blender voor je (dans)feest, dan ben je gegarandeerd van een ervaren en professionele dj die altijd beslagen ten ijs komt met professioneel licht en geluid.


In nó-time weet hij een fantastische (muzikale) sfeer neer te zetten voor ál je gasten! Zodat jij zelf alleen nog maar hoeft te genieten (en dansen tot je niet meer kunt of de avond is afgelopen  ).Ieder feest, groot of klein, verdient de beste muziek met de meest veelzijdige dj. Big Blender combineert kwaliteit met betaalbaarheid en zorgt voor een onvergetelijke herinnering.

 

Op zoek naar écht iets bijzonders? Kies dan voor Big Blender als Mix DJ!


Ontdek de voordelen van een betaalbare en professionele dj:

  Altijd een geslaagd feest

  Extra mogelijkheden in dj show en sets

  Luistert naar het publiek en speelt hierop in (juist ook als ze geen verzoeknummer aanvragen)

  Professionele apparatuur voor de beste kwaliteit muziek

  Reiskosten, persoonlijk advies, voorbereidingstijd en het draaien en mixen in één prijs

  Altijd uitbreiding mogelijk met b.v. verlichte dansvloer, danseressen en dj met saxofonist(e).

kwaliteit dj big blender spreuk


Een goede dj doet meer dan alleen muziek draaien!

Een dj draait en mixt muziek, dat is voor iedereen duidelijk. Maar een goede dj gaat veel verder dan dat. Interactie met het publiek, kijken naar de wensen van de gasten en inspelen op de stemming en sfeer die er heerst. De muziekstijl moet passen bij het publiek en dansbare muziek is net zo belangrijk als herkenning van de muziek. Pas als al deze factoren een rol spelen, kunnen we spreken van een goede dj. Hierdoor blijft er bij het publiek een blijvend positieve herinnering achter. En die herinnering weet dj Big Blender mee te geven.


Achtergrond van dj Big Blender

Big Blender: Al vanaf mijn 16e jaar draaide ik regelmatig op schoolfeestjes en in jeugdsozen. Toen ik 18 werd mocht ik draaien in de grootste discotheek bij ons in de regio midden Friesland en zo is van het één het ander gekomen. Ik ben als het ware opgegroeid met de muziek. Opgegroeid in de jaren ‘80 is de muziek uit deze jaren dan ook nog steeds één van mijn favorieten. (Ook Ben Liebrand was één van mijn helden uit de jaren 80. Deze mix technieken heb ik inmiddels zelf ook onder de knie. Op mijn Mix DJ pagina lees hoe ik als dusdanig te boeken ben.)

Dansbare hits, (soul, disco, dance  & RnB) Classics, house, jaren '70, '80, 90 of recenter: als allround dj weet ik continue mijn publiek te raken. “Feesten der herkenning” zijn vaak de beste feesten. Ik heb al gedraaid op vele mooie locaties, zoals op het Oerol Festival op Terschelling en Poppodium Hedon in Zwolle. Verder ben ik er trots op dat ik al sinds 2012 als vaste dj bij het grote discofeest van Zwolle e.o. (de Generation Classics Party) draai. Hier stond ik al samen met o.a. Veronica disckjockeys Jeroen van Inkel & dj Silverius en de nieuwe Boney M.

Daarnaast ben ik te boeken als één van de vaste deejays op zo’n té gekke rode, gele of blauwe Volkswagen DJ Busje.


Kosten DJ

 

Waarschijnlijk heb je wel een leuk neefje of buurjongen die iets met muziek doet en hem zou je kunnen vragen om de muziek te komen verzorgen op je feest. Dit zou je natuurlijk kunnen overwegen, want waarschijnlijk heb je dan een hele goedkope dj (of zelfs gratis). Echter hoe voordelig dit misschien ook lijkt, het is toch niet de beste keuze die je kunt maken (tenzij je neefje een professionele en ervaren dj is natuurlijk.

Nee, helaas staat een goedkope dj niet voor de kwaliteit die je zou moeten willen. Jouw feestavond of evenement moet onbezorgd verlopen en je moet er vooral een heel positief gevoel aan overhouden. Een feest waar mensen met veel plezier op terugkijken nog lang over napraten. Je laat immers al je familie en beste vrienden komen en misschien ook een fotograaf die alles gaat vastleggen. Mooie foto’s met blije, vrolijk dansende mensen op de dansvloer! Dat zijn mooie herinneringen voor later.

Een mooie dj booth, een lekker gevulde dansvloer en een passende lichtshow; het plaatje moet compleet zijn. De muziek moet perfect klinken en aansluiten op jouw wensen en op die van het publiek.

“Alle waar heeft zijn prijs” en dus kunt beter “iets meer” betalen voor een professionele maar toch betaalbare dj met een mooie show, dan dat je het feest laat verpesten met een goedkope dj.


Goedkope dj huren?

Het is al eerder gezegd: ervaring, kennis en vaardigheden zijn belangrijk voor het slagen van je feest en door een goedkope (of zelfs gratis) dj te huren weet je nooit wat je in huis haalt.

Tot slot.. de prijzen kunnen de kwaliteit nooit inhalen. Een goede dj die weet welke muziek er gedraaid moet worden, daar maak je indruk mee.


Een dj huren die betaalbaar én professioneel is?

Je weet nu op welke criteria je beter kunt letten dan alleen de prijs. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat DJ Big Blender voor jouw feest of evenement kan betekenen.

Jij gaat toch ook voor betaalbare muzikale kwaliteit?

Want je bruiloftsfeest, verjaardag kun je immers niet zomaar overdoen...© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: E3p9dXxTd3lxenRxf3Z9d3ZhPX1-@nospam

empty