Een Bruiloft DJ naar uw hart ❤️Jullie huwelijk moet de mooiste dag van je leven worden. Je wilt een feest dat een verpletterende indruk achter zal laten en onuitwisbaar in je gedachten zal blijven.

Denk je soms ook: "Hoe kunnen we onze bruiloft nu tot een succes maken?" Dj’s die hun eigen gang gaan: je moet er niet aan denken. Hoe weet je nu welke bruilofts dj de beste is? Kan je daar best wel eens van wakker liggen? Niet doen!

Ik ben een ervaren bruiloft dj en met mijn ervaring en jouw wensen gecombineerd wordt jouw feest een grandioos feest! Zodat jij later kunt denken: "Dat hebben wij toch maar mooi voor elkaar gekregen!"

dj bruiloftsfeest


Een bruiloft heeft muziek nodig

Nu is een bruiloftsfeest pas echt compleet met de beste muziek. En daar begint vaak het probleem. Welke muziek moet er gedraaid worden? Welke dj maakt een echt feest van jullie trouwfeest?

Er zijn zoveel bruiloft dj's, dus hoe maak ik de beste keuze? Een dj boeken is niet zo moeilijk, maar welke bruiloft dj je boekt is soms nog een hele zoektocht.Bruiloft in Het Achterhuis op Urk


Goedemorgen Almar,  Complimenten hoe jij op Urk, iedereen op de dansvloer hebt gekregen! Wat een ongelooflijk spetterend feest!!! Echt mega gezellig.

Lees hier alle beoordelingenDe bruiloft van je leven

Hoe maak je jullie trouwdag uniek en muzikaal tegelijk? Door het inhuren van een goede dj met een perfecte show voor jullie huwelijksfeest! Een bruiloft dj weet precies hoe hij dit soort zaken moet aanpakken. Hoe alle gasten vermaakt kunnen worden, zodat het voor iedereen een feestje is!

Als allround bruiloft dj maak ik op de mooiste dag van jullie leven graag een swingend feest, waarbij jullie wensen natuurlijk de leidraad zijn voor jullie trouwfeest.
Een bruiloft is immers bijzonder en zal ook zo beleefd moeten worden. En niet alleen door jullie, maar ook door de bruiloftsgasten.Check DJ Big Blender ook op The Perfect Wedding

DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & AllroundJullie wensen staan voorop

Jullie wensen moeten het uitgangspunt zijn bij het organiseren van het feest. Dat geldt voor de hele dag, dus uiteraard ook voor het afsluitende bruiloftsfeest. De ene dj is daar nu eenmaal sterker in dan de ander, dus zoek altijd door naar een andere dj als je niet het gevoel hebt dat er naar jullie ideeën wordt geluisterd!

Ik vind jullie wensen en ideeën dan ook heel belangrijk en zal altijd eerst met jullie in overleg gaan! Alleen zo kan de avond werkelijk jullie droomfeest worden en maken wij samen er een onvergetelijk gebeuren van. Het is immers jullie feest en niet die van de dj... Ik sta jullie graag bij met mijn jarenlange ervaring om tot de beste keuze te komen!Van Classics tot de muziek van nu

Of je nu op je 20e of op je 60e trouwt, dit doe je met de liefde van je leven. Deze dag moet dan ook muzikaal goed in elkaar zitten. Als professionele dj draai ik daar mijn hand niet voor om, ik draai liever de platen om...

De classics van toen kunnen gecombineerd worden met de beste muziek van nu. Dans mee op muziek uit verschillende jaren en stijlen. Zo maak je er een heerlijke allround bruiloft van. Een allround dj is in staat om alle stijlen neer te zetten, zodat opa zijn beste dansmoves kan laten zien aan zijn kleindochter én andersom!

Wat dacht je van Rock & Roll, Latin, Disco, Boys & Girls-bands, stevige Rock, Happy Hard-Core of een heerlijk blokje 'Foute Hits' of zelfs een fout uurtje?

 Je kunt DJ Big Blender zelfs ook de hele avond inhuren als je foute party dj

Laat je moves de vrije loop op een vloeiende mix van stijlen, want dansmuziek die bij jouw bruiloft past haalt het bruidspaar en de gasten naar de dansvloer en zorgt dat ze daar blijven.

Trouwfeest in Landgoed Klarenbeek


"Een aantal weken geleden heeft DJ Big Blender op ons huwelijksfeest gedraaid. Na een leuk voorgesprek voor hem gekozen. Een uitgebreide vragenlijst in moeten vullen zodat hij de muziek-keus perfect aan kon passen aan onze wensen.

Communicatie van begin tot einde makkelijk, duidelijk en snel. Kortom, dankzij Almar een super avondfeest gehad en 100% aan te bevelen!"

Jan & Jeroen

Lees hier alle beoordelingenThemafeest

Of ga je liever voor een feest met een bepaalde stijl? Wil je juist een bruiloft in de Rock & Roll stijl of juist een heerlijk discofeest? Uiteraard is ook dat mogelijk. Ik ben echt een dj voor jullie en wij komen er met elkaar helemaal uit wat het beste bij jullie wensen past. Een dj inhuren? Gewoon niet verder zoeken dus. Ik maak met alle liefde een feestje van jullie grote dag.In combinatie met livemuziek

Misschien zit je nog te twijfelen tussen livemuziek of een bruiloftdj? Waarom kiezen als ook beide kan? Je kunt namelijk met mij ook bijvoorbeeld een saxofonist inhuren.

Wij combineren dan onze optredens en maken er samen een verpletterend feest van. Niet alle bruiloft dj's kunnen daaraan tippen! Een dj boeken met een live-artiest geeft een extra leuke dimensie, die zeker gewaardeerd zal worden!Waarom DJ Big Blender als jullie bruilofts dj?

 ✔ Professionele apparatuur en Stijlvolle dj booth

 ✔ Altijd voorbespreking en persoonlijk contact van begin tot eind

 ✔ Iedereen op de dansvloer door de gevarieerde muziekkeuze

 ✔ Door zijn vlotte draai- en mixstijl kun je lekker door...door...door dansen

 ✔ Verzoekplaten zijn welkom

  Vervangende dj bij ziekte

  Alles prijzen inclusief, dus geen verrassingen achteraf

Huur een dj voor je trouwfeest

Een bruiloft zonder dj is geen echte bruiloft. De interactie tussen dj en publiek is belangrijk, het zorgt ervoor dat zelfs de meest verlegen personen nog over de streep gehaald kunnen worden.

Muzikale wensen kunnen kenbaar gemaakt worden en er is ruimte voor verzoeknummers.Een saaie bruiloft is niet aan mij besteed, samen maken we er een onvergetelijk feest van.


Uit je dak met classics van toen en muziek van nu

Veel aanstaande bruidsparen maken zich zorgen over de kosten van de dj voor hun bruiloft. Niet nodig. Een swingend feest hoeft namelijk helemaal niet heel duur te zijn. Al vanaf €742,- (incl.) ben ik voor jullie bruiloft met de DJ Show Gold beschikbaar. Ik richt mij op het publiek, want die moeten zich thuis voelen op het feest.

Een rustige en romantische openingsdans of gelijk het dak eraf? Rustig beginnen en het volume gedurende de avond open draaien? Alles is mogelijk en bespreekbaar.Recensies door de jaren heen

Augustus 2018 - Trouwfeest in Lokaal 55, Sneek


"Voor ons huwelijk waren we op zoek naar een DJ die met ons een ontspannen, maar gezellig feestje wilde bouwen. En dat is gelukt! Alles was tot in de puntjes verzorgd inclusief de flitsende discovloer. Het feest was fantastisch, waarbij al onze gasten, jong en oud zich vermaakt hebben op de dansvloer. Beste Almar, heel erg bedankt voor een onvergetelijke avond."

A&M

Lees hier alle beoordelingen21 augustus 2015 - Trouwfeest in Theater te Zwolle


"Beste Almar, (nogmaals) heel erg bedankt voor het draaien afgelopen vrijdag op onze bruiloft in The Young Ones.

Het was echt super, we hebben genoten! Ondanks dat er veel mensen buiten zaten vanwege het lekker warme weer, werd er toch nog volop gefeest en gedanst binnen. Erg leuk!!

Hartelijke groeten, Tim en Monica"

Lees hier alle beoordelingen29 september 2019 - Trouwfeest Jeroen en Melissa


Op 6-9-2019 zijn wij getrouwd. DJ Blender heeft gezorgd voor een knalfeest. Vanaf onze openingsdans tot aan het laatste nummer is de dansvloer altijd gevuld geweest met swingende gasten.Wat we als heel prettig hebben ervaren is dat de dj bij ons thuis is geweest voor een kennismakingsgesprek en een paar dagen voor de grote dag hadden we nog even telefonisch contact dit maakt het persoonlijk! Als we onze gasten weer zien hebben het elke keer weer over dit geweldige dansfeest. We zouden dj blender op elke bruiloft aanraden!!

  Jeroen & Melissa Slomp  

 

Lees hier alle beoordelingen25 December, 2019 - Verjaardagsfeest Marijke Benne


"Geweldige muziek uit de jaren 80 gedraaid door DJ Blender op mijn discofeest bij het Hof van Bussloo, wat een topavond!"

(via Facebook)

Lees hier alle beoordelingen  Twijfel niet langer over de muzikale invulling van jullie bruiloft

  Allround dj die de classics van toen tot de moderne muziek van nu draait

  Perfecte mix en muziekstijl die past bij het feest en het publiek

  Professioneel en toch betaalbaar


© 2023 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: HXRze3JdeXd-dHp-cXhzeXhvM3Nx@nospam

empty