Een dj in een VW bus: eyecatcher voor uw feest

DJ met Volkswagen busje -VW

Organiseert u een bruiloft, een personeelsfeest of een event en zoekt u een bijzondere muziekact? Wat dacht u van een Volkswagen (VW) bus als mobiele dj booth? Het ziet er spectaculair uit en met allround DJ Big Blender achter de draaitafels gaat het feest meteen los.

Overal waar de dj bus komt krijgen mensen meteen een glimlach op hun gezicht: zoiets hebben ze nog nooit gezien! Dit is echt een ludieke dj act die zorgt voor een feest dat mensen zich nog lang herinneren.

VW bus + dj = eyecatcher!

Bent u op zoek naar een unieke dj show voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival, beurs of productpresentatie, dan is een drive-in show met deze Volkswagen bus dj booth een absolute aanrader. Overal waar ik kom, indoor of outdoor, officiële opening, verjaardag, beurs of dansfeest, zorgt een volkswagenbus voor een wow-effect.

Rijdende dj!

De vw bus rijdt, ook met het dak open en de muziek in volle gang, met uw evenement mee. Ook voor een optocht of mobiele show is de dj bus dus een goed idee. Het dak gaat er dus letterlijk af.

Een allround dj die voor sfeer zorgt

De nostalgische en ludieke uitstraling van de vw bus maakt al sfeer voordat de muziek aan is. Als DJ Big Blender dan, geheel naar uw keuze, begint met het draaien van jaren 80 muziek, disco, soul classics, dance of lounge is het feest echt begonnen! Ik ben een ervaren dj en ik heb op ieder feest maar één missie: mensen laten dansen en lachen. Smiling and dancing, daar gaat het om voor een ‘vw bus dj’.

Wilt u inspiratie, advies en tips voor het organiseren van een spectaculair event of feest?


tuinfeest met dj big blender

Geen ruimte voor de bus? Wellicht heeft u interesse in één van de andere mogelijkheden, zoals:© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: iOHm7ufI7OLq4e-q5O3m7O36pubk@nospam

empty