Tuinfeest met DJ Big Blender


Je hebt er al helemaal zin in!

Een prachtige avond in de tuin met al jouw vrienden om je heen en de zonsondergang als ultiem moment. Lekkere drankjes en heerlijke gerechten. Kortom: een feest in je eigen tuin waar iedereen nog jaren over napraat.

Je hebt veel gasten al een tijd niet gezien, dus op het begin van de avond wil je even lekker bijpraten en wat chillen. Vervolgens krijgen de eerste mensen zin in een dansje en voor je het weet: dansen tot het ochtendgloren!


Als vanouds lekker swingen op de bekende hits van vroeger in de discotheek, maar dan wel op je blote voeten in je eigen tuin! Een geslaagd (dans)feest in je tuin valt of staat met de juiste sfeer en dus de juiste muziek. Het is vooral de muziek en de ervaring van de DJ die mensen in de feest stemming brengt en dat is toch wat je wilt?

Als je een ruime tuin hebt en lieve buurtjes heb je geluk, want hetgeen ik hier schets krijg je nergens anders voor elkaar dan in je eigen tuin.

Voor de professionele dj die veel ervaring heeft met dit soort feesten hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken...


Een geslaagd feestje in je eigen tuin vraagt om een ervaren drive in dj

Je hebt een goede aanleiding voor een feest. Je hebt er voor gekozen om het thuis te houden. Natuurlijk heb je dan wel een DJ voor een tuinfeest nodig. Iemand die weet hoe hij de mensen aan het dansen krijgt. Iemand die weet welke muziek zal aanslaan en de sfeer zal verhogen. Iemand die niet alleen maar een plaatje draait, maar weet wat hij doet: hij weet als geen ander hoe hij de juiste snaar moet raken en daarmee de dag of avond tot een groot succes zal maken. DJ Big Blender heeft ruime ervaring met feesten. Waarbij tuinfeesten vragen om een eigen, supergezellige aanpak. Met de juiste muziek wordt een zonsondergang (of opgang natuurlijk) een onvergetelijke ervaring die jij deelt met je vrienden!Waarom DJ Big Blender

Nu denk je misschien dat je toch ook zelf je muziekinstallatie kan aanzetten. Kan natuurlijk: maar dit zal nooit de sfeer geven die een goede DJ weet neer te zetten. Inspelen op de behoeftes die er op dat moment zijn. Is iedereen nog rustig aan het praten of gaan er al gasten los op de dansvloer? Als DJ weet je welke muziek hierbij past en hoe je de mensen kan laten genieten. Ook heeft Big Blender een keuze aan muziek waar je u tegen zegt… daar kan jouw installatie vast niet tegen op! Om nog maar te zwijgen van alle prachtige apparatuur waardoor alles toch net een stuk mooier klinkt!tuinfeest verlichte dansvloer


Met saxofonist

DJ Big Blender werkt regelmatig met een eigen saxofonist of saxofiniste. De combinatie DJ met Saxofonist(e) leent zich uitermate goed voor een tuinfeest. Het beste van twee werelden zullen we maar zeggen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?Jouw tuinfeest in Ibiza stijl

Noem het flower power of gewoon Ibiza stijl: geef jouw feest net een andere touch door de DJ te huren met de volkswagen DJ bus. Een unieke sfeer die natuurlijk prima past bij een heerlijk tuinfeest op een zwoele zomeravond!Gewoon lekker doen!

Ook zo’n zin gekregen in een persoonlijk feest in jouw eigen tuin, wat de pan uitswingt? Wil jij gaan voor een party waarbij alle ingrediënten kloppen en het helemaal jouw feest is? Neem dan gewoon vrijblijvend contact op, zodat alle mogelijkheden en wensen vrijblijvend besproken kunnen worden. Waar wacht je nog op?

 


  • De juiste muziek op de juiste tijd
  • Van tevoren een gesprek om de wensen te bespreken
  • Swingen tot het ochtendgloren
  • Knus in je eigen tuin, dus geen beperkingen door derden
  • Leuke extra’s mogelijk: een saxofonist erbij huren bijvoorbeeld
  • Een dj volkswagenbusjedj drive in show tuin

© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: SyIlLSQLLyEpIiwpJy4lLy45ZSUn@nospam

empty