DJ met saxofonist: sfeervol, ongedwongen en interactief

Ben je geïnteresseerd in een DJ met saxofonist voor jouw trouwfeest? Dan heb je die met DJ Big Blender en Saxogirl gevonden. Voor de grote dag bespreken we eerst jullie wensen. 

Welke muziek willen jullie horen? Hoe houden we rekening met alle gasten? En wanneer is het feest voor jullie 100% geslaagd? Iedere set maken we zo op maat en we zijn pas tevreden als jij dat bent.bruiloft dj met sax deejay saxofonist

"Met een DJ en saxofonist op jouw trouwfeest combineer je het beste van 2 werelden: livemuziek en flexibiliteit. Dit wordt een feest om nooit te vergeten."DJ met saxofonist, het beste van 2 werelden

Binnenkort ga je trouwen en je bent druk bezig met de voorbereidingen. Welke kleding trek je aan, waar vindt het feest plaats en wat doe je met de muziek? Misschien wil je een band laten optreden, of toch liever een DJ. Maar om ze nou allebei te boeken...

Het grote voordeel van een band op je bruiloft is de interactie. Niemand staat lang stil bij livemuziek en een goed ingespeelde bruiloftband brengt het feest moeiteloos op gang. Bands zijn echter duur en hun repertoirekeuze is vaak beperkt. Ze hebben een lijst met nummers die ze spelen en daarvan kun je nauwelijks afwijken.

Kies je voor een DJ op je trouwfeest, dan zijn de muzikale mogelijkheden veel groter. Hij of zij draait wat jullie willen horen en er is alle ruimte voor verzoeknummers. Een DJ achter een draaitafel oogt alleen wat statisch. Kan dat niet anders? Ja, met een DJ met saxofonist!

Dj Big Blender en Saxogirl combineren op unieke wijze de muzikale vrijheid van de DJ met de interactie en het enthousiasme van een live-muzikant. Zo krijg je het beste van 2 werelden op een trouwfeest dat je nooit zult vergeten!You Tube Video Big Blender met SaxogirlDJ Big Blender en saxofonist Saxogirl zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Dit zorgt voor veel dynamiek en afwisseling tijdens hun show. Het tweetal kun je op verschillende momenten tijdens de bruiloft inzetten. Uiteraard  's avonds tijdens het feest, maar ook bij de huwelijksceremonie of de trouwreceptie, binnen of buiten op het terras. 

Saxogirl versterkt haar muziek draadloos en dit vergroot de interactie enorm. Zo loopt ze het ene moment tussen het publiek en speelt ze het andere een gevoelige ballad voor het bruidspaar. Ook kan het publiek ter plekke verzoeknummers aanvragen, die ze moeiteloos meespeelt.

Publiek blijft geboeid door DJ met saxofonist.

Op je bruiloft wil je het publiek een onvergetelijke dag bezorgen. Na de receptie en het diner ligt de vermoeiend vaak op de loer… en dan heb je de hele avond nog voor je. Op dit soort momenten zijn DJ Big Blender en saxofonist Saxogirl op hun best. Warm het publiek op met een energieke danceplaat of een eigentijdse pophit en laat Saxogirl als verrassingsactie opkomen vanachter de coulissen. De dansvloer stroomt meteen vol en het feest kan beginnen. Of zing als gasten een toepasselijk lied begeleid door de zwoele saxofoon-klanken en verras het bruidspaar muzikaal. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Om het publiek te blijven boeien speelt Saxogirl elk uur zo’n 10 a 15 minuten. Dit houdt het speciaal en zorgt voor de  ideale wisselwerking tussen de DJ en saxofonist.

Chique uitstraling en kledingkeuze

Misschien weet je al precies hoe je trouwfeest eruit gaat zien. Informeel en kleinschalig of juist chique en met honderden gasten. Waar je ook voor kiest, DJ en saxofonist Big Blender en Saxogirl stemmen hun optreden en presentatie volledig af op jouw wensen. Dit geldt ook voor de muziekkeuze.

Met zijn jarenlange ervaring adviseert DJ Big Blender je graag wat werkt op de dansvloer en welke nummers fantastisch klinken met een saxofoon. Denk daarbij aan hits als ‘Happy’ van Pharell William en ‘Valerie’ van Amy Winehouse, maar ook aan disco-, lounge- en housetracks. Heb je specifieke  wensen? We bespreken ze graag met je en dankzij Saxogirl’s improvisatietalent willigen we ze bijna altijd in.  

DJ met Saxofoon boeken? Maak direct een afspraak


Krap budget? Lees in mijn nieuwe artikel waarom je toch beter kunt gaan voor een betaalbare en goede dj vs. een goedkope dj.


dj-saxofoniste-big-blender-presents-saxogirl.jpg

Ben je geïnteresseerd in een DJ met saxofonist voor jouw trouwfeest? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek, waarin we vrijblijvend deze en andere mogelijkheden bespreken. 

Op een onvergetelijk trouwfeest!

DJ Big Blender en Saxogirl© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: Bm9oYGlGYmxkb2FkamNoYmN0KGhq@nospam

empty