Voor welke gelegenheid zoek jij een dj?

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest een verjaardag, een bedrijfsborrel of een themafeest DJ Big Blender is de perfecte allround dj voor jouw evenement of feest.Ja, ik wil DJ Big Blender: 

Als Allround Bruiloft DJ

Als dj voor een verjaardagsfeest huren

 Als Special Mix dj voor disco of (jaren 80 of 90) thema-feesten

Als dj voor een bedrijfsfeest huren

Als jaren 80 en 90 deejay voor diverse soorten feesten

 En last, but not least als Lounge dj voor borrels, wijnproeverijen en food festivals


HvE-20170211-0063.jpg

> Bruiloft dj

Geen dag zo speciaal als je bruiloft. En daar hoort natuurlijk bijzondere muziek bij. Gedraaid door een allround dj die de muzikale wensen van het bruidspaar perfect weet te vertalen in een onvergetelijke, swingende bruiloft.


logo trouwen dj overijssel bruiloftmuziek


> DJ Verjaardagsfeest

Je wordt 40 of 50 jaar? Het zijn mijlpalen in je leven. Dat moet gevierd worden! Een dj boeken voor je verjaardagsfeest? Met DJ BIG Blender aan de draaitafel is een knallend dansfeest verzekerd. "Van Abba tot ZZ-Top, het hele muzikale alfabet is aan mij besteed."
> Dance Classics Mix dj

Back to the disco. Tijdens een spetterende disco dansavond, komen al die herinneringen weer boven van die dansavonden van weleer. > DJ Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest wordt pas echt gezellig als er ook muziek wordt gedraaid. Dat laat je over aan een professionele dj die niet alleen zorgt voor een aantrekkelijk muzikaal menu, maar ook het feest of evenement aanstuurt.
90s dj we love oldskool

> Jaren 80 en 90 DJ

DJ Big Blender gooit de grootste hits uit de jaren 80 en 90 in de blender en tovert een heerlijke nostalgische danscocktail te voorschijn. Dat wordt swingen geblazen! Voor de echte old-skool liefhebbers ga ik met alle plezier ook terug tot de jaren 70 met desnoods nog een lekkere Rock & Roller uit de jaren 60.> Lounge dj

Dj d'Almar creëert een luxe laid-back soundtrack voor jouw exclusieve evenement. De jazzy sounds en sunny grooves maken je tuinfeest, wijnproeverij of zakenborrel extra stijlvol.

© 2019 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: VD06MjsUMD42PTM2ODE6MDEmejo4@nospam

empty