Veel gestelde vragen - FAQ's - Frequently Asked QuestionsWat kost het mij om DJ Big Blender te huren?

Als je mij alleen huurt, kost het jou €350 all in. Huur je mij met drive-in show dan komen de kosten op €595 all in. Hierbij kan je uitgaan van 4,5 uur draaien in de weekenden en de avonden.

Langere of andere tijden brengen mogelijk andere kosten met zich mee. Natuurlijk worden extra’s zoals een saxofonist of bijvoorbeeld het DJ-busje extra berekend. Deze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen. Ik draai in de regio van Zwolle (met een max. reisafstand van 100 km).

Welke muziekstijlen kan ik verwachten?

Dansbare, herkenbare muziek zodat jouw feest een feest van herkenning wordt. Ik draai muziek vanaf de zeventiger jaren tot nu. Ik kan ook zorgen voor een heerlijke loungesfeer, om de avond mee te beginnen bijvoorbeeld.

Kan ik jou huren zonder apparatuur?

Ja, dat kan.

Welke apparatuur kan ik standaard verwachten of extra huren?

Dansbare, herkenbare muziek zodat jouw feest een feest van herkenning wordt. Ik draai muziek vanaf de zeventiger jaren tot nu. Ik kan ook zorgen voor een heerlijke loungesfeer, om de avond mee te beginnen bijvoorbeeld.

Kan ik extra zangers of muzikanten huren?

Ik werk samen met diverse saxofonisten. Maar voor een leuke samenwerking met een zanger, trompetist of een andere muzikant sta ik ook altijd open. Ik kan natuurlijk altijd voor je op zoek gaan.

Kan ik ook bij jou terecht als ik iemand zoek die de avond aan elkaar praat?

Bij mij moet de muziek het werk doen. Daar waar het nodig is, kan ik natuurlijk wel wat vertellen, maar ik ben geen ouderwetse DJ die de hele tijd staat te kletsen.

Ik zoek een spelleider voor tijdens het feest. Kan ik daarvoor ook hier terecht?

Nee, ik doe geen spelletjes. Hooguit iets wat met muziek te maken heeft. Daar zal je dus een ander voor uit moeten nodigen.

Is er overleg over de muziekkeuze van tevoren?

Ik neem altijd contact op met mijn klanten. Bruidsparen, bijvoorbeeld, vinden het erg fijn om elkaar even persoonlijk te spreken en zo de wensen voor te leggen.

Dit kan bij jou thuis zijn in Zwolle, maar we kunnen elkaar ook elders ontmoeten of we hebben bijvoorbeeld via Facetime contact. Natuurlijk kunnen we ook gewoon telefonisch de avond doorspreken.

Zijn verzoeknummers mogelijk?

Uiteraard zijn verzoeknummers in te dienen. Als ze passen bij de stijl van het feest, zoals afgesproken met mijn klanten, is het geen enkel probleem!

Ik wil een DJ voor overdag of om heel lang door te feesten. Kan dat ook?

 Er is veel mogelijk. Natuurlijk heeft dit wel invloed op de prijs.


 © 2018 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261  |  Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: zaSjq6KNqaevpKqvoaijqai-46Oh@nospam

empty