banner dj lounge experience
logo the luxurious lounge experience
Logo van dj d'Almar van The Luxurious Lounge Experience (een nevenactiviteit van DJ Big Blender)

DJ inhuren voor Sunny, Jazzy Lounge muziek?

Zoekt u een stijlvolle dj die met zijn unieke muziekkeuze veel toevoegt aan de sfeer, maar niet domineert?
Zoekt u een dj die met kennis en ervaring een unieke relaxte sfeer weet te creëren?

Dj d'Almar draait met zijn Luxurious Lounge Experience een heerlijke mix van laid back music vol met jazzy sounds & sunny grooves en zorgt voor de 'magic touch' van uw feest, evenement of (zaken)borrel.


lounge dj sunset

dj d'Almar voelt de sfeer feilloos aan

Muziek is een belangrijke sfeerbepaler, maar vaak is het nog belangrijker dat uw gasten ontspannen kunnen praten, lachen en genieten. Dj d'Almar voelt dit feilloos aan en voor hem is het een vorm van kunst om zijn publiek bijna ongemerkt te vermaken met zijn unieke stijl en muziekmix. Muziek en omgeving worden één bij het creëren van deze luxe laid-back soundtrack die nooit domineert maar altijd die 'magic touch' aan de sfeer toevoegt.

De Luxurious Lounge Experience is zeer geschikt voor een exclusief evenement, zoals b.v. een stijlvol bedrijfsfeest, een smaakvolle wijnproeverij. Maar ook die zakenborrel die nét dat beetje extra nodig heeft of gewoon een bijzonder tuinfeest met familie en vrienden.


The Best Downtempo songs for your listening pleasure

De muziek van Luxurious Lounge Experience is het best te omschrijven als: een heerlijke mix van laid back music vol met jazzy sounds & sunny grooves. Voor de kenner: dj d’Almar maakt een stijlvolle muziekmix met een mooie opbouw van laidback Lounge en Jazzy lounge, via de beachouse naar de wat meer beat intense Clublounge en Beachhouse muziek.

Altijd in een perfect opgebouwde muziekmix ondersteunend aan de door u gewenste sfeer.Ontspan alvast en kom in de sferen met één van deze laid-back & downbeat lounge mixen van dj d'Almar.

Contact of vrijblijvende offerte?

Wilt u meer weten over de prijs of mogelijkheden om Lounge dj d'Almar met zijn Luxurious Lounge Experience te boeken op uw event?

Vul dit formulier in en u krijgt (op werkdagen) binnen 24 uur bericht.Inspiratietip #1: Wat zich ook heel goed leent is een Volkswagen DJ Busje in combinatie met Lounge muziek.

Inspiratietip #2: Ook onze DJ met Sax (saxofonist) concept is een perfecte aanvulling op onze Jazzy Sounds & Sunny Grooves


Bijzondere DJ voor exclusieve evenementen

De Luxurious Lounge Experience is niet alleen zeer geschikt voor een receptie of bruiloft, maar ook voor bedrijfs­ en personeelsfeesten, beurzen, exclusieve presentaties, een tuinfeest of natuurlijk een strandfeest.

Met live­muzikant:

De Lounge van the Luxurious Lounge Experience leent zich ook goed om te combineren met live muzikanten, zoals een Saxofonist of zangeres. Vraag naar de mogelijkheden.

Extra aankleding:

Desgewenst zorgen wij er ook voor om uw gelegenheid compleet in te richten in Lounge sferen. Informeer naar de mogelijkheden.

© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: HHVyenNceHZ+dXt+cHlyeHluMnJw@nospam

empty