dj verjaardagsfeest ballon 40jaar swingen

Verjaardag met dj: 40 of 50 jaar worden

Het leven begint bij 40 en op je 50ste zie je Abraham of Sarah. Momenten die je niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. Sommige verjaardagen verdienen gewoon een groot feest en zeker deze mijlpalen. Maar.. dan moet wel alles kloppen: de locatie, de aankleding, de catering en natuurlijk de muziek. Kiezen voor mij als dj is kiezen voor muzikale sfeerverhoging.


Zeg nou zelf: een feest is geen feest zonder DJ. Als diskjockey voor een verjaardagsfeest weet ik jouw feest geheel in stijl met de allerbeste muziek uit jouw periode om te toveren tot een super dansfeest!

Door samenwerking met diverse verhuur bedrijven van licht- en geluid is mijn apparatuur altijd up-to-date en van de beste kwaliteit. Uiteraard breng ik daarbij altijd een passende DJ Booth en de beste Drive In Show met me mee. 

Veertigers zijn opgegroeid in de jaren '80 – '90. De jaren '80 was de tijd van Prince, Michael Jackson, Wham, Madonna en Doe maar. Uit de jaren '90 kennen we Paul Elstak, Puff Daddy, Will Smith, Meat Loaf en de Spice Girls.

Herinner jij jouw favorieten nog uit die tijd?

Als vijftiger heb je de beste herinneringen aan muziek uit de jaren '70 - '80. De jaren 70 werden gekenmerkt door Elvis Presley, The Jacksons, Abba, The Bee Gees en K.C. & The Sunshine Band.


disco dj verjaardagsfeest 50jaar ballon


Boek DJ Big Blender voor je verjaardagsfeest!


happy birthday dj verjaardagsfeest


Omdat ieder feest uniek moet zijn, draai ik dan ook geheel naar jouw of de jarige zijn/ haar wensen maar weet ook in te spelen op de gasten. Een geslaagd feest is die waarbij iedereen op kan gaan in de muziek. Dit komt de sfeer ten goede. Alle muziek uit de jaren '70, '80, '90 of '00 kan gedraaid worden. Moeiteloos mix ik verschillende muziekstijlen in elkaar. Ook "moderne(re)" muziek als EDM, house of de betere Top 40 muziek kan gedraaid worden.

Voor welke gelegenheid je ook een DJ wilt inhuren, belangrijk is dat je aangeeft wat jouw ideeën of plannen voor een onvergetelijk feest zijn. Samen gaan we hierover in gesprek. Als allround en ervaren DJ zal ik advies uitbrengen. Wil je verschillende muziekstijlen door elkaar? Dat is mogelijk. Ook kan ik er één thema-feest van maken met muziek specifiek uit een bepaalde periode, genre of tijdperk. Een foute party is natuurlijk ook mogelijk.

Geen verjaardagsfeest zonder DJ Big Blender.


"Met mijn performance creëer ik niet alleen een onvergetelijke sfeer, ik voel mijn publiek ook feilloos aan en speel moeiteloos in op die dynamiek. Met mijn passie voor muziek, mijn gevoel voor sfeer en jarenlange ervaring draag ik altijd 100% bij aan de feestvreugde."
Veertig en ook zo toe aan een swingend verjaardagsfeest?

Als dj kunt u Big Blender inhuren voor een trip down to 'sweet-memory-lane'!


verkeersbord dj verjaardag 40 jaarPersoonlijk, flexibel en creatief

Als kind van de jaren 80 heb ik een voorliefde voor muziek uit die tijd, maar ik ben daar niet in blijven steken en combineer dit moeiteloos met de muziek van deze tijd. Want; niet alleen de klant, maar ook de gast is koning. Als allround dj bouw ik altijd genoeg ruimte in voor de muzikale wensen van een ieder. Het resultaat? Een interactief dansfeest waar je gasten een jaar later nog over praten!

"Laat jouw 40e of 50e verjaardag een onvergetelijk feest worden met muziek die daarbij past!"


"Dj Big Blender draait al zijn feesten zelf. Dat betekent persoonlijk contact van begin tot eind: een bereikbare dj voor wie alles bespreekbaar is. Wil je een themafeest gebaseerd de jaren 80? Heeft een disco seventiesparty je voorkeur? Of wil je met je gabbers weer eens lekker losgaan op de happy hardcore-hits uit de nineties? Alles is mogelijk. Big Blender is een moderne dj die de classics van toen combineert met de mogelijkheden van nu."verkeersbord dj 50ste verjaardag

Vijftig jaar en ook zo toe aan een swingend verjaardagsfeest?

Als dj kunt u Big Blender inhuren voor een trip down to 'sweet-memory-lane'! Perfect voor je verjaardagsfeest.


© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: mfD3--bZ-fP78P779fz3-fzrt-f1@nospam

empty