Kies een professionele dj om je kerstborrel luister bij te zetten

Specifieke ideeen om je kerst- bedrijfsborrel invulling te geven?

Als ervaren dj heb ik al veel bedrijfsfeesten tot een ongekend succes gemaakt, en toch kijk ik elk jaar ook weer reikhalzend uit naar de 'donkere dagen' om voor klanten weer een heerlijk muzikaal kerstsfeertje te kunnen neerzetten. De jaarlijkse kerstborrel is een moment waar veel medewerkers al tijden naar uitkijken. Vaak wordt er in de laatste maanden hard gewerkt en dan is een kerstborrel een mooi moment om samen met alle collega's even stil te staan bij de resultaten en gebeurtenissen van afgelopen jaar.

kerstborrel dj big blender

Wil je dit uitje waar veel medewerkers vaak reikhalzend naar uitkijken sfeervol en gepast muzikaal omlijsten? Dan ben je met DJ Big Blender aan het juiste adres. Als ervaren en professioneel alround -kerst- dj speel ik in op jullie wensen. Ik beschik over veel jazzy -kerst- lounge muziek waarmee ik mensen al tijdens het diner in kerstsferen zal brengen. Uiteraard alles op een gepast volume omdat ik terdege besef dat de muziek met dit soort gelegenheden een sfeermaker moet zijn en niet een sfeerbreker. Daarbij draag ik altijd gepaste kleding, meestal in pak.


Afsluiten met een wervelend dansfeest? 

Indien gewenst kan ik jullie kerstborrel -na het sfeervolle diner- moeiteloos omtoveren tot een spetterend dansfeest waarbij de muziek van toen en nu op een prettige manier afgewisseld worden. Na overleg vooraf zal ik zorgen dat de muziek helemaal afgestemd is op de leeftijd en muziekvoorkeur van de medewerkers van jullie bedrijf of eventueel in een bepaald thema zal zijn.

Combinatie met Saxofonist?

Hebben jullie een bijzonder succesvol jaar gedraaid of zijn er veel veranderingen geweest afgelopen jaar? Dan is het misschien de moeite waard om de kerstborrel dit jaar nog iets extra's te geven.

Wat dacht je van het boeken van mij als dj in combinatie met één de saxofonisten waarmee ik werk (DJ & Sax). Samen maken we er een echte beleving van waar nog lang over zal worden nagesproken.

Feestelijke aankleding van de zaal?

Uiteraard kom ik altijd beslagen ten ijs met mijn complete dj show (licht en geluid) en muziek collectie met nummers voor elk wat wils. De show zal altijd afgestemd worden op jullie budget en de grootte van de zaal. Daarnaast zijn er door mijn contacten in de markt met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment ook veel extra mogelijkheden, van muzikale invulling tot compete aankleding van het feest.

Wat te denken van een saxofonist die meespeelt met de nummers die de dj speelt? Of een zangeres die een aantal bijzondere kerstliedjes te gehore brengt?

Contact met de kerst-dj :-)

Er is veel mogelijk! Neem dus gerust contact met me op. Ik help jullie graag verder om van jullie bedfrijfsfeest of kerstborrel iets bijzonders te maken.

Wil je persoonlijk overleg, dan is bellen wellicht handig. Je kunt me bereiken op: 06-11320921. Graag tot ziens!


© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: dx4ZERg3Ex0VHhAVGxIZExIFWRkb@nospam

empty