Een DJ huren doe je niet iedere dag..

Een DJ huren is de slimste keuze om jouw feest te laten slagen. Want met de sfeer van de muziek bepaal je immers een groot deel van de stemming. En gezellige, enthousiaste gasten is toch wat je wilt als je jouw bruiloft viert, een tuinfeest houdt of een ander swingende party geeft. Het inhuren van een dj doe je dus ook niet zomaar. Je wilt er wel zeker van zijn dat het klikt en de DJ begrijpt wat jij in gedachten hebt. Om nog maar te zwijgen over eventuele apparatuur. Slechte muziek kwaliteit is toch ook niet echt sfeerverhogend… Dus zal je op zoek gaan naar een DJ met de muziek die jij wilt. Een DJ die goed voorbereid aan de slag gaat. Daarom is het zeker aan te bevelen dat je elkaar voor het feestgedruis begint al gesproken hebt en je zo dus al jouw wensen kan uitleggen.Een feest is geen feest..

Je hebt een goede reden om een heerlijk feest te organiseren. Je gaat binnenkort trouwen en je wenst een spetterend feest als afsluiting van je bruiloft. Of je viert een jubileum, een verjaardag of misschien heb je gewoon zin in een intiem tuinfeest? Wat voor party je ook wilt organiseren en waarom, één ding is zeker: je hebt muziek nodig. Natuurlijk kan je gaan voor muziek uit je eigen installatie en zet je gewoon een afspeellijstje op…Maar laten we eerlijk zijn: dat is niet echt een spetterend geheel. Jouw installatie kan eigenlijk niet hard genoeg of stoort of... En er is nog meer: een afspeellijstje speelt nooit in op de behoeftes van het publiek.

Slaat een bepaald muziekgenre wel aan? Een professionele DJ huren voor een feest is dan ook een veel beter plan. Hij kan immers inspelen op de wensen en de sfeer. Hij weet als geen ander hoe hij de mensen aan het dansen moet krijgen of hoe hij de gasten lekker kan laten chillen met heerlijke muziek ter ondersteuning. Een DJ huren voor een bedrijfsfeest of wat voor feest dan ook: het zorgt voor een succesvolle avond.


Waarom DJ Big Blender?

Bij Big Blender is er duidelijkheid welke dj je krijgt!

 Dus jouw persoonlijke contact is ook echt met de DJ zelf

Niet alleen voor grote feesten, maar zeker ook voor kleinere feesten de juiste keuze

Ruime ervaring

Spreekt zijn stijl je aan, dan ben je gelijk aan het goede adres

Betaalbaar en geen commissie voor bemiddeling

Meerdere stijlen mogelijk (70's/80's, themafeesten, 90's, foute party, lounge)

 

Goede recensies!! Lees ze op de site!

 

Niet alleen als je een DJ wilt huren in Overijssel, maar ook daarbuiten, kan ik je van dienst zijn. Waarom zou je nog langer wachten? Want: een feest is geen feest, als de DJ niet is geweest! Een DJ huren is gewoon het eerste wat je moet doen als je een feest organiseert!

 

Tuinfeest

Een bijzondere vorm van een feest geven is het uitnodigen van de gasten in jouw eigen tuin. Heb je genoeg ruimte in je tuin? Geef je een feest op een tijdstip dat het weer wel een tuinfeestje kan waarderen? Wat staat zo’n heerlijke avond jou dan in de weg? Samen met de gasten genieten van lekkere hapjes en drankjes én natuurlijk uit je dak gaan op muziek die jullie meesleept naar andere tijden, bijvoorbeeld. Of juist de meest recente hits die zomaar rondzingen terwijl jullie met elkaar dansen in de maneschijn… Ook kan je natuurlijk kiezen voor een uitgebreid feest overdag. Genieten van de zon, van elkaar en de mooie klanken die de DJ voorschotelt. Jij hebt er geen omkijken naar, jij kan gewoon zelf ook lekker mee dansen of gewoon, bijvoorbeeld, aan het water genieten… Een tuinfeest is een heel persoonlijk feest omdat het zo heerlijk bij jou thuis is en er geen regeltjes zijn die andere locaties kunnen stellen. Samen met DJ Big Blender ga je om de tafel zitten en samen ga je overleggen hoe er een feest neergezet kan worden waar nog lang over gepraat zal worden. Samen de zon zien ondergaan: het kan gewoon. Hou je wel van de Ibiza sfeer? Huur dan de DJ met een Volkswagen DJ-busje. Vraag de gasten te komen in Ibiza stijl en jouw bijzondere feest is een feit! Tipje: nodig ook de buren uit…


Een Dj huren voor je Bruiloft

Trouwen: de mooiste dag van je leven vraagt om een bruiloftsfeest wat helemaal past bij jullie wensen en verlangens. Een persoonlijker feest bestaat eigenlijk niet en een Dj huren voor je bruiloft  is een heel goed plan.

DJ Big Blender zal dan ook het gesprek aangaan om te zorgen dat alles naar wens verloopt. Wil je ook graag iets anders dan anders? Iets wat echt helemaal van jullie is? Vraag Big Blender om een persoonlijk mix te maken en open het dansfeest door samen dansend de vloer op te gaan op jullie persoonlijke dansmix! En er kan uiteraard nog veel meer. Huur leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld een saxofoniste. En laat haar spelen op een speciaal moment die jullie natuurlijk met elkaar afspreken. Een bruiloft vieren in je eigen tuin kan bovendien ook een heel romantisch geheel zijn. Met jouw favoriete bloemen, jouw lievelingskleur als thema en prachtige lange tafels met de gasten…én de muziek waar jullie samen zo graag op dansen. Jouw trouwdag moet immers een succes zijn en DJ Big Blender zal hier dan ook zijn jarenlange ervaring inzetten om dit uit te voeren en jullie een dag te bezorgen die niemand meer vergeet. Laat staan jullie zelf! 


Leuke extra’s

DJ Big Blender kan je natuurlijk met of zonder drive-in show huren, maar je kunt ook nog meer extra’s boeken. Wat dacht je van een ‘stille disco’? Anders en daarom juist zo leuk! Door de samenwerking met een geluidsbedrijf is eigenlijk alles mogelijk! 


Een DJ huren en de prijs

En is een DJ huren duur? Dat hoeft helemaal niet hoor. Dat is uiteraard helemaal afhankelijk van al jouw wensen, maar ook daar komen we samen wel uit. Hoe meer attributen je erbij huurt, hoe duurder het uiteraard wordt. En een feest voor 10 of voor 1000 man: tja, ook dat maakt verschil! Wil je een eenvoudig feest, dan is goedkoop een DJ huren zeker een optie. Vraag gewoon eens vrijblijvend informatie aan.
© 2019 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: dx4ZERg3Ex0VHhAVGxIZExIFWRkb@nospam

empty