Nieuw afhaalpunt voor de Wedding Goodiebag in Zwolle

Voor iedereen die binnenkort gaat trouwen is de Wedding Goodiebag een hip hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen. 

Deze Goodiebag is speciaal voor aanstaande bruidsparen en bevat leuke items van zowel landelijke als regionale bedrijven. Dingen die je kunt verwachten zijn kortingscodes, vouchers, tijdschriften, ander leuke goodies en unieke ideeën voor een bijzondere invulling van je bruiloft.

"Met ruim 30 leuke items is de tas rijkelijk gevuld."


Haal hem langs in Zwolle

De Goodiebag kon al gratis opgehaald worden bij één van de 48 afhaalpunten in Nederland, maar met name de provincie Overijssel (en met name Zwolle e.o.) was qua afhaalpunten nog ondervertegenwoordigd. Dit terwijl er steeds meer aanstaande bruidsparen deze unieke Goodiebag ontdekken.

Hierin breng ik graag verandering, want vanaf nu is de GRATIS Wedding Goodiebag ook bij mij GRATIS op te halen (*) in Zwolle-Zuid.

(*) Afhalen kan alleen op afspraak en ná aanmelding op deze site: www.weddinggoodiebag.nl


Maak kennis met DJ Big Blender

Zoals je op deze site kunt lezen ben ik een DJ uit Zwolle en o.a. bedreven in het muzikaal verzorgen trouwfeesten als Bruiloft DJ in te huren met (of zonder) eigen Drive-In Show. Meestal zijn dergelijke feestavonden met een diversiteit aan muziekstromingen (van de jaren 70, 80 & 90 tot de beste muziek van dit moment), maar het kan ook in een bepaald thema zijn (b.v. een 90's bruiloft).

Uiteraard biedt het (op afspraak) afhalen van de Goodiebag voor mij een leuke manier om met aanstaande bruidsparen om contact te komen en te horen hoe ze hun bruiloft muzikaal vorm willen geven. Ik kan dan laten zien wat ik te bieden heb en samen kunnen we ontdekken of ik de geschikte dj zou zijn om het huwelijk muzikaal bijzonder (swingend) te maken.


Wist je dat..

.. er in Nederland in 2015 ruim 64.000 huwelijken gesloten zijn? (bron: CBS, huwen en partnerschap registraties).

.. in 2015 zo’n 16.000 bruidsparen de Wedding Goodiebag hebben aangevraagd?

.. DJ Big Blender vanaf nu ook afhaalpunt is voor deze fraaie *gratis* Goodiebag?Met deze tas doe je gratis inspiratie op voor je bruiloft!

Aanstaande bruidsparen die zo’n gratis Goodiebag willen moeten zich registreren via www.weddinggoodiebag.nl. Vervolgens kunnen ze deze tegen verzendkosten op laten sturen of gratis afhalen bij een afhaalpunt naar keuze. Zolang dit afhaalpunt maar uit de eigen regio komt.

Bruidsparen die de Goodiebag bij mij willen afhalen hebben in de email een afhaalbewijs ontvangen met een uniek nummer. Dit nummer is drie weken geldig. Vervolgens maken ze met mij een afspraak om de tas op te halen.

De Wedding Goodiebag is onderdeel van Top Trouwbedrijven en is aangesloten bij de NTBO (De Nederlandse TrouwBranche Organisatie).

In voor een swingend feest met DJ Big Blender?

Bekijk dan ook deze mogelijkheden eens;

 ✔ DJ voor op je Bruiloft

  Dj met Saxofonist (DJ & Sax)

  Dj met een Rood, Geel of Blauw VW (Volkswagen) Busje als DJ Booth

© 2024 DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround (Almar Hijlkema)  |  KvK: 56011261 | Tel & Whatsapp: 06-11320921 |  Mail: jOXi6uPM6Obu5evu4Oni6On+ouLg@nospam

empty